Laat je inspireren !!

Heidi Klum Intimates

Supermodel, televisie gastheer en succesvol ondernemer, Heidi Klum, heeft samen met de Bendon Group haar nieuwe lingerie collectie, Heidi Klum Intimates gelanceeerd. Heidi's ruime ervaring in lingerie en mode zorgt voor een nieuw perspectief op de wereld van intieme kleding.

Vrouwelijkheid en elegantie

Heidi Klum's Intimates collectie straalt vrouwelijkheid, elegantie en verfijning uit, waarbij elk stuk is ontworpen met de moderne vrouw in het achterhoofd. De collectie bevat stukken voor dagelijks dragen maar ook voor die speciale momenten met prachtige veters, delicate zijde, zachte stoffen en microvezel gecombineerd met de allerbeste technologie. De collectie is gemaakt om je in elke fase van je leven te plezieren. Van de perfecte katoenen hipsters tot prachtige moederschap bh's, met onweerstaanbare lingerie en meer, allemaal met een prachtig design en esthetische en onberispelijke pasvorm. Heidi zegt daarover: "In aanvulling op mijn carrière als lingerie model, ben ik ook een vrouw wiens lichaam is veranderd door de jaren heen. Ik ben moeder van vier kinderen, dus ik heb echt het belang begrepen van het vinden van de juiste lingerie. Ik wil dat vrouwen zich sexy, krachtig en vol vertrouwen voelen in mijn collectie, elke keer dat ze het dragen."

HEIDI van Heidi Klum

In aanvulling op de luxe collectie, Heidi Klum Intimates, is Heidi er trots op HEIDI van Heidi Klum te kunnen presenteren. Deze collectie beantwoord uw behoefte om je elke dag moeiteloos sexy te voelen. Met onzichtbare t-shirt beha's met een perfecte pasvorm voor de voorkeur van elke vrouw, waaronder natuurlijk beugel, verhulling contouren, aangepast verheffen en de uiteindelijke push-ups allemaal met een vrouwelijk en fashion forward touch.


Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
13.00 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 21.00
09.30 - 17.30
09.30 - 17.00

Kerkstraat 4,
8331 JC Steenwijk
contact @ hetlingeriehuis.nl
0521 32 02 04


realisatie: van-lingen.nl