Laat je inspireren !!

Chantelle Franse lingerie

Franse expertise

Meer dan 130 jaar van expertise om perfectie te bereiken, één seconde om het te ervaren Sinds 1876 heeft Chantelle een exceptionele expertise ontwikkeld. Het vakmanschap, de expertise en het 'geheim' worden doorgegeven van generatie op generatie van naaisters door de jaren heen. Dit biedt vrouwen dagelijks ondergoed gemaakt van rijke stoffen en met de meest nauwkeurige pasvorm vergelijkbaar met een 'Haute Coutere' ontwerp.

ChantelleRoodBHChantelle2016

Chantelle Spirit: Franse allure

Parijs, gedurfd, spontaan... de Franse Allure kan niet worden verklaard. Het wordt getoond in een gebaar, een blik, een houding en op de Franse "je ne sais quoi" manier waarop het vrouwen verheft tot het sublieme.

Chantelle is gewijd aan de kunst van het maken van perfecte pasvorm en hoge kwaliteit lingerie die is ontworpen om het beeld van de vrouw over schoonheid en om zichzelf te verbeteren. Lingerie is niet alleen een verborgen kleed onder je kleren. Het is de basis van elke outfit die je aantrekt. De juiste lingerie is in staat om kleding er beter uit te laten zien en je voelt je veel comfortabeler.

Wereldleider in Franse lingerie

Sinds het begin van de jaren '60 is de internationale expansie van het hart van de ontwikkeling van Chantelle geweest. Het maakte Chantelle de wereldleider in Franse lingerie met haar producten in de mooiste winkels over de hele wereld.

Wij nemen de tijd om te leren wat juiste pasvorm, zorg en vervanging van uw lingerie essentieel maakt voor uw kleding, comfort en vertrouwen. Chantelle is vereerd, dat je je interesseert in ons product als een investering in jou comfort en stijl.


Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
13.00 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 21.00
09.30 - 17.30
09.30 - 17.00

Kerkstraat 4,
8331 JC Steenwijk
contact @ hetlingeriehuis.nl
0521 32 02 04


realisatie: van-lingen.nl