Laat je inspireren !!

Advies door Lingerie Styling specialisten

Lingerie moet perfect zitten en mooi staan, want alleen dan voelt u zich op en top vrouw. Daar weten we bij het Lingeriehuis alles van. Laat u daarom adviseren door één van onze speciaal opgeleide Lingerie Styling specialisten.

Lingerie Styling label

Het Lingeriehuis draagt het Lingerie Styling label. Dit kwaliteitslabel staat voor persoonlijke service en professioneel advies. Een lingerie Styling specialiste adviseert u niet alleen over de maat en het model dat uw figuur het mooist doet uitkomen. Zij geeft ook advies over de lingerie die het best past bij de kleding die u gaat dragen.

De juiste maat

De perfecte beha sluit mooi aan, draagt comfortabel en geeft steun op de juiste plekken. Onderzoek heeft echter uitgewezen dat meer dan 70% van de vrouwen een verkeerde maat beha draagt. Wanneer heeft u voor het laatst uw beha -maat laten meten?

De borsten van een vrouw veranderen voortdurend, door zwangerschap, borstvoeding, gewichtschommeling, overgang of leeftijd. Daarom is het belangrijk om regelmatig uw beha maat te checken. Laat u daarbij adviseren door onze Lingerie Styling specialisten. Wij zijn ervoor opgeleid om op een deskundige wijze uw borstomvang en cupmaat te meten.

Het perfecte model

Vrouwen zijn kritisch en elk vrouwenlichaam is anders. Of u nu grote of kleine borsten heeft, brede of smalle schouders, een buikje of juist een uitgesproken taille. Kies de perfecte lingerie voor uw figuur en het resultaat mag er zijn. Liften, verdoezelen, pushen, corrigeren… het kan allemaal. Onze Lingerie Styling specialiste weet ook voor uw figuur het perfecte model te vinden, zodat u zich zelfverzekerd en op en top vrouw voelt.

Persoonlijk advies

Omdat elke vrouw anders is geven wij u persoonlijk advies. Wij laten u graag zien dat het voor iedereen mogelijk is om met mooie lingerie een perfect silhouet te krijgen. En wilt u weten wat u draagt onder een strakke broek, een witte blouse of een feestjurk? Wij geven u ook advies welke kleur, materiaal en snit het beste bij uw bovenkleding past.


Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
13.00 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 17.30
09.30 - 21.00
09.30 - 17.30
09.30 - 17.00

Kerkstraat 4,
8331 JC Steenwijk
contact @ hetlingeriehuis.nl
0521 32 02 04


realisatie: van-lingen.nl